Liian vähän äksöniä?


Ei täällä vaan! Keittelin päivällä kattilallisen perunoita ja päätin kaataa kiehuvat vedet mahalleni, kun koitin niitä kaataa kattilasta lavuaariin... 

Voin kertoa, ettei ole hetkeen sattunut mikään niin paljoa! Nämä 20 kivut kalpenivat hetkessä! Mahassani on tällä hetkellä noin 5-6cm*1,5cm kaistale navan alapuolella, jolta paloi iho kokonaan. Kudosnestettä valuu "haavasta" ja se kuivuu mukavasti mahaan... Toivottavasti saan alueen paranemaan torstaihin mennessä, sillä ajatuskin siitä, että joku laittaisi tuohon nyt sydänkäyräanturin tai tekisi ultratutkimusta on.... ei niin mukava. 

Kaikkea sitä itselleni teenkin.... Josko tämä kämmäily loppuisi samalla, kun vauva syntyy :D

6 kommenttia

 1. Auts :/ meneeks sulla linea negra masun yli ?

  VastaaPoista
 2. Jeps, linea negra menee tätä nykyään ihan koko mahan pituudelta. Navasta alas päin se on paljon tummempi kuin navasta ylös päin..

  VastaaPoista
 3. Oliskohan se sittenkin poju? ;)

  VastaaPoista
 4. Älä ny!! :D
  Mä oikeesti odotan jo pienellä kauhulla..
  Täyttelin eilen tollasta "vauvakirjaa", minkä ostin ja lapset sitten ihmetteli, miksen siihen kirjoita jo nimeä, kun se meillä kuitenkin on jo tiedossa. Vastasin, että en viitsi kirjoittaa, kun jos se onkin poika :D Vanhempi tuijotti mua ihmeissään ja totesi "Eihän se millään voi olla poika!"

  Noooh, ylihuomenna se nähdään ;)

  VastaaPoista
 5. hihi! aatella ylihuomenna! Minuu jännittää sun puolesta!

  VastaaPoista
 6. Täällä on kaikilla tuhat perhosta vatsassa!! :)

  Itseäni jännittää aivan kauheasti!

  VastaaPoista