Jos saisin nukkua koko yön....

..en valittais oloani hetkeen!

Menin nukkumaan siinä puoli yhdentoista maissa. Heräsin parit kerrat vessaan, kunnes kipu oli taas liian kovaa ja jouduin nousemaan. Kello 04:40. 

Siitä asti olen hengaillut olkkarissa, jotten herättäisi ketään muuta. Alan olemaan jo hieman kyllästynyt tähän olotilaan ja näihin kipuihin. 
Tänään minulla on vihonviimeinen neuvolakäynti, 10:30. Jotenkin ahdistaa mennä sinnekin, kun terveydenhoitajani hoiti asiani viimeksikin niin huonosti ja välinpitämättömästi. Mutta onneksi käynti on viimeinen, eikä tarvitse sinne enää palata. Paitsi sitten vauvan kanssa. Meillä on nykyään äitiysneuvola ja lastenneuvola yhdistetty, joten sama terveydenhoitaja jatkaa kanssamme lapsen synnyttyä. 
Neuvolakäynnistä siis lisää tänään myöhemmin. 

Nyt menen suihkuun, sillä kello alkaa olemaan sen verran, että ehdin juuri käymään suihkussa ennen kuin muut heräävät. 


2 kommenttia

 1. Tiedän tunteen! Eilen 23-24 välillä supisteli kipeästi ja hädissäni jo laitoin kassin lopulliseen kuntoon. Sitten olo helpotti, nukahdin ja heräsin 04 aikaan ja sit olinkin hereillä aamuun asti. Tänään supistellut, en ole oikeen uskaltanut mitään tehdä. Onneksi aamulla tuli uni kun muut lähtivät. Kohta taidan vähän tarttua imuriin, tää kun saisi viikkojen puolesta jo ulos tullakin :)

  Tsemppejä viimeisille metreille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Samoin sinne!!

  Itse en ole vieläkään saanut niitä päikkäreitä otettua, mutta toivottavasti uni tulee ensi yönä edes vähän paremmin. Tai oikeastaan, toivottavasti se kestää pidempään :)

  Olen aika valmis kyllä synnyttämään!

  VastaaPoista