Sairaalakassi

Koska musta tuntuu, että olen viime aikoina vain valittanut ja marissut kaikesta mahdollisesta, niin koitan ottaa positiivisemman asenteen taas vaihteeksi käyttöön! 

Viikonloppuna tuli sellanen olo, että kannattaisi alkaa hieman pakkailemaan sairaalakassia, kun olot ovat taas vain vaikeutuneet ja tiedän, ettei mies kassia sitten osaisi välttämättä täytellä pelkän puhelimen välityksellä. 
Uusi sopivan kokoinen kassi on ehkä hankittava, sillä tämän hetkinen kassi näyttää menevän pian rikki toisesta kantokahvasta.. Odottelen hieman, että supistukset helppaavat, niin voin käydä kaupungilla katselemassa sopivaa kassia. Siihen mennessä saavat vaatteet ja muut tavarat odotella vanhassa kassissa. 

Itselleni olen kassiin pakannut vasta liivinsuojia ja terveyssiteitä. Ajattelin myöhemmin lisätä joukkoon alusvaatteita, imetysliivit, jotkut rennot housut ja paidan kotiutumista varten. Tietty harjan, hammasharjan ja shampoot yms. suihkutarvikkeet aion ottaa myös mukaan. Olen kovin tarkka shampoostani, enkä halua käyttää sairaalan suihkusaippua-shampoo -yhdistelmää.

Vauvalle laitoin seuraavanlaista mukaan: 

Collarihaalari, kokoa 50-56 ja tähtiharso.

Body, kokoa 50 (mukaan lähtee myös body kokoa 56, sillä isosiskot eivät mahtuneet 50cm vaatteisiin koskaan) ja sukkikset.

Sukat ja villikset.

Pari erikokoista pipoa. Mies ei millään uskonut, että tähtipipo tulee olemaan vastasyntyneelle liian iso... joten todistan pointtini sitten synnytyksen jälkeen :D
Lisäksi mukana on vauvalle neulottu viltti ja vielä kaupasta on hakematta kevythaalari, jota uskon vielä näiden kelien jälkeen huhtikuussa tarvittavan. Olen haalarin jo onneksi löytänyt, se vain odottaa noutajaansa Lindexissä. 
Ajattelin pyytää sen syntymäpäivä/Baby shower -lahjaksi äidiltäni. En millään haluaisi maksaa kevythaalarista 30€, kun vauva tulee käyttämään sitä kuukauden :/ Mutta pakkohankinta se vähän on...

Mukaan tietty lähtee sitten jossain vaiheessa turvakaukalo, mutta sitä ei tarvitse ennen kotiutumispäivää. 

Olenkohan unohtanut jotain oleellista? 

Ei kommentteja