Linea negra ja napaongelmia


Mieheni on nauranut napaani jo kuukauden verran. Napani nimittäin yrittää kovasti kääntyä ympäri, muttei siinä näytä onnistuvan millään. Se on jäänyt hommassaan puolitiehen. 
Kuvan olen ottanut tänään vain ja ainoastaan sen takia, kun mieheni naureskeli minulle, kun en itse nähnyt napaani, vaan koitin tutkia sitä erilaisin keinoin - kuten ottamalla siitä kuvan. Kuvasta näkyy mielestäni hyvin kuinka omituinen napani on tällä hetkellä. Osa siitä on melkein pullahtanut ja osa taas pitää tiiviisti kiinni siitä, ettei aio pullahtaa. Olkoot puolikas :D 

Kuitenkin kuvaa katsellessani huomasin, että minullahan on linea negra! Sellaista minulla ei olekaan aikaisemmin ollut. Joten spekulaatiot pojasta jatkuvat ;) Poikapuheet ovat kyllä täysin puhtaasti mielikuvitukseni tuotetta ja koitan päästä niistä eroon.... 

Supistuksia tulee koko aika enemmän ja kivuliaampia. En tosin vieläkään tiedä mitkä niistä sitten ovat niitä oikeita supistuksia. Molemmat aikaisemmat raskaudet ovat olleet täysin harjoitussupistuksettomia ja käynnistettyjä, joten minulla ei ole hajuakaan koska sitten on tosi kyseessä :D Kaipa sen tajuaa..

11 kommenttia

 1. Mulla on tosi haalee linea negra navan alla ja tyttöö luvattiin :D pojan aikaa oli kans mut se meni koko masun yli ja paksuna viivana :) saas nähä mitä sieltä tulloo :)

  VastaaPoista
 2. Mitä oon lukenu, niin ei linea negralla ja pojalla vissiin ole kovin suurta yhteyttä, lähinnä vissiin sellainen "vanhankansan ennustus"(?).. Hormoneistahan sekin tulee..

  Mutta mulle on jostain syystä viimeaikoina tullu sellanen "mitäs jos" paniikki :D Oon tähän saakka ollu niin varma, että tyttö sieltä tulee, etten ole ajatellut hetkeäkään, että minä tai ultraajakätilö voidaan olla väärässä.... ;)

  Ehkä tää kuuluu tähän samaan paniikkiin, mitä mulla on siitä, ettei oo enää kauaa jäljellä.. :) Sen osaan sanoa, että ihmislapsi sieltä ainakin tulloo!!

  VastaaPoista
 3. Mullakin oli esikoista (tyttöä) odottaessa linea negra napaan asti. Nyt tätä toista odottaeessa ei viivaa ole ainakaan vielä tullut.. (tyttö lupaus tämäkin) Katsotaan tuleeko vai jääkö tulematta :)

  Ihana massu sulla! :)

  http://pieceofmango.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mulla linea negra ollut kaikissa kolmessa aiemmassa raskaudessa ja kaikki 3 tyttöjä. Nyt tässä neljännessä ei viivaa näy, mutta rakenneultrassa kyllä tyttöä lupailtiin :) napa ei ole pullistunut vielä yhdessäkään raskaudessa :)

  VastaaPoista
 5. Eli siis voin olla ihan "huoletta" tämän poikaepäilyni kanssa :D

  Kaikenlaista mietittävää sitä keksii, kun istuu päivät neljän seinän sisällä ja odottelee... ;)

  VastaaPoista
 6. hihi mullekin on tullut ihan samanlainen tunne että entäs jos se onkin poika :D tuo siun napa on kyl ihan poksahtamispisteessä :))

  VastaaPoista
 7. sit mitä enempi oon yksin niin sitä enemmän tulee luettua kaikkee juttuja että ''tyttö lupaus syntyikin poikana'' yms :D

  VastaaPoista
 8. Mäki selailen kaikkia "merkkejä kumpi on tulossa" sivuja :D 90% niistä väittää, että meille olis tulossa poika. Ei pitäis päästä tylsistymään niin paljoa, että pitää väkisin selailla kaikenlaisia höpöhöpö juttuja..

  Kuinka "noloa" se sit oliskaan, kun poika sieltä tulis, kun oon pitäny tyttötarinastani kiinni kynsin ja hampain alusta saakka :D

  Napa on kyllä ihan viittä vaille ulkona! Mutta samanlainen se on ollut jo monen monta viikkoa... Saas nähdä ehtiikö poksahtamaan :)
  Aiemmissa raskauksissa se kääntyi jo hyvissä ajoin, nyt se ei vaan osaa päättää.. Hassun näkönen :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on taas ollu poika olo vaikka tytön oireet :D ota näistä nyt sit selvää :S

  VastaaPoista
 10. :D
  No onneks se on selvää, että jompi kumpi on tulossa! ;)

  VastaaPoista
 11. Tilapäivitys linea negraani - se yltää navan ylitse koko mahan pituudelta!

  VastaaPoista