Kurkistus vaunuihin

Löysimme ja tilasimme mieleisemme vaunut reilu kuukausi sitten, mutta vaunuja ei ole näkynyt.. Olimme viikko tilauksen jälkeen yhteydessä paikkaan, josta tilasimme vaunut ja saimme kuulla, että heillä on ollut ongelmia toimittajan kanssa, eikä vaunuja heille ole kuulunut. 
Olisimme saanut vaihtaa haluamamme vaunut toisiin tai samoihin vaunuihin eri kuosilla, mutta päätimme, että odottelemme omia vaunujamme, vaikka siinä sitten kestäisi "hetki"
Perjantaina mieheni oli sitten saanut sähköpostia, että vaunut ovat matkalla!!! Jeee!! Olen ihan innoissani!
Näin viime yönä unta, jossa kävelin pitkin katuja vaunujemme kanssa, mutta olin siis vielä raskaana. Kyllä, uneni viime aikoina ovat hiponeet normaalien unien ja vähintäänkin outojen unien välimaastossa.. Yleensä siellä todella outojen unien kategoriassa.

Sähköpostissa lupailtiin, että vaunut olisivat perillä 1-2 päivän kuluessa, joten odottelen ovikellon soivan maanantaina tai tiistaina :) 

Kertoilen vaunujen saapumisen jälkeen lisää vaunuista ja siitä miten niihin päädyttiin, mutta esimakuna kerron, että kyseessä on kuvan mukaiset ABC Design Avus yhdistelmävaunut. 


Ei kommentteja