Huomenta!

Huh. Yöstä selvitty.

Eilen illalla käväsin siinä kasin maissa suihkussa, jonka aikana alkoi vähän ylävatsa kipristelemään. Suihkusta pois tullessani vatsa alkoi sitten ihan kunnolla sattumaan. Kunnolla, kunnolla. Noh, sitä hetken tuskastelin ja soittokellokammoisena päätin soitella kelloa. Kätilö suostutteli minut ottamaan närästyslääkettä, vaikka hyvin tiesin, ettei kyseessä ole närästys (refluksitautia useamman vuoden sairastaneena). Mutta ajattelin, että kokeillaan nyt sitten kaikkia heidän konstejaan, jotta voin olla itsekin varma omasta olostani. 

Eipä tuo auttanut. 

Siitä sitten 40min jälkeen tuskasteltuani soitin uudelleen kelloa ja sanoin, ettei lääke auttanut ja haluaisin nyt jotain "hiukan" vahvempaa. Hetken odoteltuani lääkäri saapui paikalle ja tutki minut, tilasi labrat ja määräsi lääkkeitä. Sain lääkkeet kympin maissa ja olokin alkoi siitä reilun puolen tunnin päästä helpottamaan edes sen verran, että ajattelin unen hoitavan loput kivut. Heräsin useaan otteeseen, välillä täysin märkänä hiestä ja välillä siihen, että kipu hiipii vatsalla. 
 
Labroista en ole kuullut mitään, mutta kai tänään taas lääkäri niistä minulle kertoo jossain vaiheessa. Uudet labrat ovat tulossa nyt aamusta, kello seitsemän maissa. 

Ylävatsa on taas alkanut oireilemaan aamusta. En tiedä mikä sitä vaivaa. Inhottavaa kipua, jolle ei ole mitään selitystä. Tuntuu välillä todella epätodelliselta, kun sille ei löydy mitään syytä ja sitten on sellainen olo, ettei kukaan usko, että se todella sattuu! Ärsyttävää. 

Mutta tänään on tosiaan sitten ensimmäinen SYPE-käynti, elikkäs pelkopoli. Aika on tuossa kello kahdeksan ja pääsen tästä hissillä suoraa tuonne alakerran synnärille. Jännittää jo pelkästään koko käynti :D Siitä lisää myöhemmin sitten, miten meni!

Oikein hyvää huomenta vaan kaikille! Toivottavasti teidän yö sujui hieman paremmin kuin omani (taas kerran) :)

p.s Paino oli taas laskenut!! :o

1 kommentti

  1. Blogissani on kiva arvonta käynnissä:
    http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/03/nyt-starttaa-jalleen-uusi-arvonta.htm

    Poikkea edes :)

    VastaaPoista