31+0

Se olis tänään sitten 31 viikkoa täynnä! 
Alkaa huomattavasti olokin helpottamaan vain ja ainoastaan katselemalla jäljellä olevaa viikkomäärää - nyt ollaan plussan puolella! On tää ollu sitten niin raskasta aikaa mulle.. Tosin pahin on vielä edessä, eli itse synnytys. Sitä varten on onneksi tiistaina se pelkopolikäynti. 
Ensi viikolla on edessä siis pelkopolikäynti ja keskiviikkona on neuvola. 

Aloin taas tänään stressaamaan synnytystä enemmän kuin pitäisi. Irmeli on meinaan aikas mukavasti asettunut perätilaan! Ensin se viihtyi kauan pää alaspäin, mutta teki sirkustemppuja tuossa 2-3 viikkoa sitten ja kääntyi istuskelemaan. Mulla on molemmat aikaisemmat babyt kääntyneet hyvissä ajoin ja R on jopa kiinnittynyt viikolla 23. Mutta kuten on jo tähän mennessä tullut hyvin selväksi tällä vauvalla on todellakin oma tahto ja omat intressit!
Vauvan pää tuntuu selkeästi vasemmalla puolella, hieman navan yläpuolella. Potkut tuntuvat kaikki oikealla alavatsalla tai sitten tuolla todella alhaalla - if you know what I mean. Tai sitten ihan joka puolella, kun Irppa pistää shown pystyyn! 
Vielä viikko sitten maha oli aika korkealla, mutta nyt se on mielestäni laskeutunut, joten en todellakaan toivo, että neiti olisi päättänyt kiinnittää itsensä "väärällä päällä". 
Perätila ja siihen liittyvät kääntämisyrityksen ahdistavat minua todella paljon. Ehkä kerään itselleni liikaa asioita, joista pitää muka murehtia. Mutta minkäs sille mahdan? Pitäisi oppia olemaan iisisti tämän raskauden kanssa ja pystyä odottelemaan siihen saakka kunnes asiat selviää.. Mutta ei ole oikein mitään muutakaan tekemistä kuin pohtia näitä asioita, kun on vankina neljän seinän sisässä kotona. 

Mutta kuten sanottua - enää ei ole kauaa jäljellä ja sitten onkin ihan muut murheet, mistä pitää stressata! Ei ole helppoa olla äiti :D

Ei kommentteja