Vaaleanpunaisia unelmia

Saimme rakenneultrassa tietää, että odotamme tyttöä. Ei siinä mitään, tytöt ovat ihania - meillä on niitä jo kaksi valmiina! Oikeastaan koko muu perhe odotti jo poikaa, lasten mielestä perheeseen piti saada poika, jotta syntyisi pienoinen tasapaino sukupuolten välille ja mies tietenkin toivoi, ettei tarvitse sitten myöhemmin kuunnella kauheaa kanalaumaa ja joutua hätistelemään poikaystäväehdokkaita ovelta. Itse salaa toivoin tyttöä... Ehkä juuri sen takia, kun niitä on jo kaksi kasvattanut, niin tiedän minkälaista se on ja mitä pieni tyttö tuo tullessaan. En tiedä osaisinko olla poikalapsen kanssa heti niin luontevasti. Varmasti osaisin, jos sellainen meille joskus suodaan, mutta ehkä osaan käsitellä tyttöjen tunteidenpurkauksia ja vaaleanpunaisia unelmia paremmin. 

Tosin heti ultran jälkeen lupasin itselleni, että nyt ei sitten kyllä osteta vaaleanpunaista ja hössötetä pinkin kanssa! ....se on onnistunut vain osittain. Sillä kaivoin heti varastosta tyttöjen vanhat mekot ja vaaleanpunaiset bodyt - ne harvat joita olin säilyttänyt nämä pitkät vuodet. Ja jollain ihmeen kummallisella tavalla yhtäkkiä pinnasänky näytti tältä: 


Ei aavistustakaan, miten siinä niin pääsi käymään....

Nasu on minun "vanha". Sain sen lahjaksi mieheltäni viime kesänä ja nyt se jotenkin löysi luonnollisesti paikkansa pinnasängystä. Laitasuojus ja pussilakanasetti ovat Legon Polar Bear -sarjaa, jonka mukana tuo pieni jääkarhukin tuli. Tulokkaan nimi on ollut kuvan ottamisen aikana ripustettuna pehmokirjaimilla sängyn päädyssä. Kyseessä on vaunukoriste, joka laitetaan sitten vaunuihin roikkumaan ja toimittamaan vaunulelun virkaa. Sitten joskus kun löydän "ne oikeat" vaunut. Nimi on sotkettuna syystä, ettemme ole sitä kummeja kauemas huudelleet..
Ja omaksi puolustuksekseni - pehmokirjaimet ovat ainoa pinkki asia, jonka olen hankkinut! 

Eihän vaaleanpunaisessa ja pinkissä mitään vikaa ole. En ehkä itse vain liiaksi pidä niistä väreistä, mutta pitäähän sitä perheen pienimmälläkin prinsessalla olla jotain söpöä. Kunhan tämä villitys pysyy kurissa - siitä onneksi pitää huolen ainoa miehemme talossa.


Ei kommentteja