Perjantaikiukuttelu

Mulla piti olla tänä aamuna labra. En sitten päässyt menemään.. Heräsin ensimmäisen kerran aamuyöstä supistuksiin ja toisen kerran aikaisin aamusta, jolloin päätin peruuttaa koko ajan. Sain nukuttua hetken, kunnes taas heräsin valtaviin kipuihin kymmenen jälkeen. Mikäs sen mukavempaa kuin aloittaa päivä supistuksilla ja siihen liittyvällä ketutuksella! 

Tälläisinä aamuina haaveilen aika paljon synnyttämisestä. Tiedän sen olevan liian aikaista tällä hetkellä, mutta hermot alkaa olemaan jo aika kireällä näiden kipujen kanssa. Tällä viikolla olen selvinnyt vain yhden päivän liikenteessä - eilisen. Ja senkin vedin kyllä ihan täysin kipulääkkeiden ja lujan tahdon voimalla. Musta se on hieman epäreilua, että jos liikun yhden päivän, niin saan kärsiä siitä ainakin kolme seuraavaa päivää... 

Tää raskaus on eristäny mut ihan täysin. En ole pitkään aikaan käynyt kahvilla kavereiden kanssa tai edes nähnyt muita ihmisiä (eilistä lukuunottamatta). Ne ihmiset, joita näen, ovat neuvolan ja äitiyspoliklinikan henkilökunta, omat lapset ja mies. Olen sosiaalinen ihminen, joka kaipaa välillä isoakin joukkoa ympärilleen ja nyt.... kärsin yksin kotona. Mies saa mennä ja käydä ulkona niin paljon kuin häntä huvittaa- se on tietysti hänen oikeutensa, mutta välillä se ketuttaa hyvinkin paljon, kun toista ei näy koskaan kotona ja itse joudun tuijottamaan samoja seiniä 24/7. Kipujen kanssa. Kerran hän sanoi lauseen, joka samalla loukkasi, nauratti, suututti ja näytti kuinka vähän välillä hän ymmärtää mitä joudun kestämään - "Kyllä me kans joudutaan kärsimään tästä raskaudesta paljon!". ME?!?!?!
En ole mitään nalkuttavaa ja jatkuvasti kipujani valittavaa sorttia, joten hän ei joudu kärsimään edes siitä, että valittaisin jatkuvasti. Tai sitten olen vain jollain tapaa sokea ja itsekäs, etten tajua millä tapaa hän kärsii näistä kivuista, supistuksista, turvotuksesta, raskausdiabeteksesta, kutinasta ja muista oireista.

Ehkä tämä tästä.. Näitä päiviä on, jotka eivät näytä sujuvan millään. Vaikka kellokaan ei ole vielä yhtätoista. Ei muuta kuin Litalgin nassuun ja valitus pois!

Ei kommentteja