Ei niin hyviä uutisia

Aamulla kirjoittelinkin, että kävin labrassa ja jäin odottelemaan torstaista lääkärin yhteydenottoa. Labran ja aamupalan jälkeen menin ansaituille päikkäreille, kunnes heräsin puhelimen soittoon. Sielläpä soitteli lääkäri Äitiyspolilta.... 

Tulehdusarvot olivat koholla ja lääkäri halusi nähdä minut heti tänään, joten pomppasin sängystä ylös ja suuntasin TYKSiin. Mitään aiheuttajaa tulehdusarvon nousulle ei kuitenkaan löydetty... Torstaina menen uudelleen labraan ja katsomme, mihin suuntaan arvo liikkuu ja sitten pitää miettiä uudelleen, että mikä aiheuttaa tulehdusarvojen nousun. 

Tietty itse pelkään tällä hetkellä sitä pahinta, eli sitä, että kohdussa/lapsivedessä/istukassa on joku tulehdus, sillä itselläni ei ole ollut moneen kuukauteen edes flunssaa. Ja kivutkin alavatsalla ja vatsan päällä ovat vain pahentuneet viime aikoina.. Joten fiilikset täällä päin eivät ole tällä hetkellä ihan ne parhaimmat. Toivottavasti kuitenkin kaikki olisi hyvin ja olisin sairastunut mystiseen oireettomaan flunssaan.... 

Pitää varmaan nukkua koko huominen päivä, etten ehdi stressaamaan asiaa ollenkaan ennen torstaita.

2 kommenttia

  1. Voi ei! Toivottavasti masussa kaikki kuitenkin hyvin! Pidän peukkuja <3 taisin vahingossa (kännykällä selaillessani poistaa sun kommentin mun blogista eli älä ihmettele kun se ei näy siellä! Hirveen hankalia nämä puhelimet :/ kivalta vaikuttaa tämä sinunkin blogi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Koitan ajatella positiivisesti - vauva kuitenkin liikkuu jatkuvasti, joten en liian huolissani osaa olla. Mutta tietenkin näillä hormoneilla saa kaikenlaisia kauhukuvia päähänsä maalailtua. Torstaina on taas hiukan viisaampi :)

    VastaaPoista